DAS Ladders

Wie thuis is in de wereld van kwaliteitsladders voor (semi)-professioneel gebruik, klimmaterialen op maat of steigers kan haast niet om de naam DAS heen.
Als onafhankelijk producent garandeert DAS Ladders u een zeer sterke verhouding prijs/kwaliteit, met als bestseller de volledig binnenshuis ontworpen ‘Hercules’-trapladder. Zo getuigt ook de nieuwe productiehal van 3.500 m2.
Maar wat ons, of liever onze producten, vooral onderscheidt is het gevoel dat u krijgt als u op een ladder van DAS Ladders klimt. Het gevoel op een stabiele en veilige ladder te staan. Kortom
een goed gevoel. Gebruik een product van DAS Ladders en overtuig uzelf!

Tom Das
Zaakvoerder DAS Ladders


 

Onze kernwaarden zijn:

  • Kwaliteit

Bij DAS ladders vindt u alles onder één dak. Van R&D over productie tot verkoop. Gezien de hoge eisen die wij aan onze producten stellen en de optimale kwaliteitscontrole, garanderen we dat elke ladder die onze fabriek verlaat van superieure kwaliteit is.

  • Innovatie

DAS Ladders is een trendsetter in de wereld van ladders en trapladders. Continu is ons R&D-team bezig met aanpassingen aan bestaande en uitvinden van nieuwe producten om zo ons gamma te optimaliseren.

  • Personalisatie

Door de jaren heen heeft DAS ladders zijn stempel gedrukt op de markt van gepersonaliseerde producten. Getuige hiervan de jarenlange samenwerking met de Ferney group. Meedenken in het positioneren van private labels maakt van DAS Ladders niet enkel een ladderbouwer maar ook een partner op het vlak van R&D en marketing. Ons maatwerk is uniek in de wereld van de ladders en trapladders.

  • Dealernetwerk

DAS Ladders werkt sinds jaar en dag samen met een loyaal dealernetwerk. Deze wensen wij te ondersteunen met tools en communicatie waardoor de naam DAS verder bekend wordt in de markt. Professionele eindgebruikers worden doorverwezen naar de dealer bij hem in de buurt.