Made in Belgium

DAS LADDERS ontwikkelt, produceert en commercialiseert standaard en custom made aluminium ladders, trapladders en steigers voor professioneel en semi-professioneel gebruik. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Als Belgisch bedrijf streven wij naar 100% betrouwbaarheid in al onze processen, leveringen en afspraken. DAS Ladders is een marktgedreven, competitieve en innovatieve trendsetter en streeft naar de uitbouw van lange-termijnrelaties met zijn verdelers, nationaal en internationaal.

Met Tom en Els Das zet de vierde generatie het werk van de vorige generaties verder. Onder andere de DAS-felsverbindingĀ® die het bedrijf in 1975 ontwikkelde en nog steeds toepast, zorgt ervoor dat DAS ladders een sterke merknaam is in de wereld van ladders. Anno 2014 is DAS Ladders gevestigd te Halen in een gloednieuwe productiefaciliteit, annex kantoorgebouw.

DAS Ladders werkt sinds jaar en dag samen met een loyaal dealernetwerk. Eindgebruikers worden doorverwezen naar de dealer bij hem in de buurt.